Hieronder vindt u op onderwerp wijzigingen of nieuwsfeiten die voor u van belang kunnen zijn.
niet aanwezig

  07-05-2019  

Door omstandigheden zijn wij 8 mei 2019 niet aanwezig.

Lees meer

donderdag 11 april

  09-04-2019  

Door familie omstandigheden zijn wij donderdag 11 april niet aanwezig en niet bereikbaar.

Lees meer

categorieen

  02-11-2017  

Er zijn een aantal categorieen samengevoegd en enkele verwijderd.

Lees meer

Nieuwe producten

  28-09-2017  

Er zijn weer heel wat nieuwe producten binnen, deze vindt je onder de categorie nieuwe producten.

Lees meer

Levertijden van 23 augustus tot 9 september

  20-08-2017  

In de periode van 23 augustus tot 9 september hebben we door vakanties een kleine bezetting. Om de orders toch bijtijds de deur uit te krijgen dienen orders voor 14.00 uur binnen te zijn, Hierna kunnen we geen verzending garanderen.  

Lees meer

Nieuwe kindermeubeltjes

  24-01-2017  

Onder de categorie nieuwe kindermeubeltjes vindt u een 4-tal unieke kinderitems. Deze zijn inmiddels opnieuw geprijsd, bleek verkeerd opgenomen te zijn.

Lees meer

Fijne feestdagen

  22-12-2016  

Voor al onze resellers en relaties, wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een succesvol 2017!

Lees meer

spoedonderhoud

  21-10-2016  

Beste DS afnemer, Onderstaand bericht kregen wij zojuist van onze provider.   Spoedonderhoud Beste klant,   Vanmiddag voeren wij in overleg met onze homeprovider een security update uit. Dit spoedonderhoud is noodzakelijk om de veiligheid van jouw webshop te garanderen. De ernst van het security issue heeft ertoe geleid dat we dit vanmiddag direct willen installeren en niet willen wachten tot een nachtelijk tijdstip.   Wat ga je hiervan merken? Het spoedonderhoud kan leiden tot een verminderde performance van het platform. Dit kan o.a. eventueel vertragingen in het laden van de pagina's van jouw webshop veroorzaken. Wij kunnen helaas niet aangeven hoe lang het onderhoud in beslag neemt. We houden je hiervan op de hoogte.   Alvast excuses voor het ongemak. Wij zullen...

Lees meer

Meerdere dagen levertijd

  12-10-2016  

Met ingang van 12-10-2016 zullen enkele productgroepen waaronder meubelen mogelijk een langere levertijd krijgen. Door de toenemende verkoop en gedeelde voorraad is het niet altijd mogelijk de voorraad 24/7 op peil te houden. In de meeste gevallen zullen de meubelen die niet leverbaar zijn gelijk worden besteld en binnen enkele dagen worden verzonden. Houd hier rekening mee voor uw eigenlijk klanten, mogelijk is dit ook handig te vermelden op uw site. Uiteraard proberen we het voorraadsysteem zo goed mogelijk onder controle te houden. Mvg, DSMagazijn

Lees meer

Galloping Horse

  05-10-2016  

De Galloping Horses zijn helemaal uitverkocht en kunnen niet meer besteld worden.

Lees meer

Wisseling van vervoerder

  29-08-2016  

Helaas moeten wij al geruime tijd constateren dat het vervoer per Post.nl steeds meer breuk geeft. Dit is voor ons niet te verzekeren en geeft een grote schade post. Wij hebben besloten om vanaf 1 september te gaan vervoeren met DHL, in de hoop dat deze partij correcter met onze producten omgaat. Qua werkwijze voor onze resellers veranderd er niet veel. Wel zijn de mogelijkheden wat uitgebreider. Zo kan uw klant nu ook kiezen voor afleveren in de avonduren tegen een kleine meerprijs. Standaard word er geleverd ofwel in de ochtend ofwel in de middag van maandag tot en met zaterdag, via de track & tracecode kan uw klant dit volgen. Zendingen naar Belgie worden niet geleverd op zaterdag, houd hier rekening mee op je website en klantuitingen.

Lees meer

Mogelijk minder bereikbaar

  08-07-2016  

Door omstandigheden zou het mogelijk kunnen zijn dat er niet direct op uw mail of telefoontje wordt gereageerd. Excuses voor dit ongemak.

Lees meer

Problemen met CCV shop

  08-07-2016  

Inmiddels is het gemelde probleem opgelost, zie onderstaande. Beste Beppie, De technische dienst heeft het inmiddels opgelost en ook doorgevoerd. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Martijn Mengerink Support medewerker CCV Group | CCV Shop Helaas moeten wij constateren dat er een probleem zit in het systeem vam CCV shop. De oude verzendregels kunnen niet worden weggehaald, wij doen dit momenteel handmatig. Wanneer u tegen dit probleem aanloopt verzoeken wij u om de juiste gegevens in de opmerkingen te plaatsen. Onze excuses voor deze overlast.

Lees meer

Nieuwe meubelen

  02-07-2016  

Momenteel is er een grote collectie meubelen en home decoratie toegevoegd. Daar deze producten heel veel ruimte innemen, hebben wij minimale voorraden per product in huis. Echter alles is binnen 5 werkdagen na te bestellen.

Lees meer

Zendingen maandag 30 mei

  31-05-2016  

Het is gebleken dat er iets mis is met de zendingen die bij ons maandag 30 mei de deur uit zijn gegaan. Op dit moment zijn wij nog aan het uitzoeken i.s.m. de vervoerder wat er gebeurd is. Zodra wij een antwoord hebben zullen wij dit melden.  

Lees meer

Koningsdag

  22-04-2016  

Op 27 april zijn wij gesloten. De bestellingen zullen dus 28 april verwerkt worden en zijn 29 april bij uw klant. Wij wensen iedereen een gezellige Koningsdag!

Lees meer

Verzendingen en tarieven

  14-01-2016  

Het onderstaande is een uitleg over de verzendingen per DPD. Tot op heden hebben wij 2 diensten naast elkaar laten lopen zodat onze resellers de keuze hadden. Echter hebben wij geconstateerd dat DPD niet voldoet aan onze wensen en eisen. Hierdoor hebben we besloten om per 28 januari 2016 geheel over te gaan naar Post.nl. Dit heeft geen prijstechnische consequenties voor zendingen binnen Nederland, echter wel voor zendingen naar Belgie. Deze dienst zal met excl. BTW € 1,00 verhoogd worden. Pas daarom binnen nu en eind januari uw prijzen voor zendingen aan. DPD is begin 2015 begonnen met het leveren aan consumenten. Na 1 jaar is gebleken dat de kosten er hoog waren. Deze stijging van kosten is ontstaan doordat DPD verwachtte dat er per adres meerdere pakketten werden afgeleverd. Dit is niet gebeurd waardoor...

Lees meer

Happy New Year

  01-01-2016  

Wij wensen iedereen een succesvol en fantastisch 2016!

Lees meer

openingstijd donderdag 24 december

  21-12-2015  

Op donderdag 24 december zijn wij tot 14.00 uur geopend. De pakketten gaan tot die tijd weg en zullen de maandag of dinsdag na de kerst bezorgd worden.

Lees meer

Kerstartikelen

  13-12-2015  

Op de categorie Kerstartikelen zijn nog diverse kerstitems opgevoerd. Dus nu nog even knallen voor de feestdagen.

Lees meer